Jantung Aku Macam Nak Luruh Tiba² Kereta Sebelah Bergoyang.

| January 7, 2018 | 0 Comments

Jantung Aku Macam Nak Luruh Tiba² Kereta Sebelah Bergoyang. | MYISLAM INFO – Adakah ada diantara anda yang pernah diganggu perkara mistik atau makhluk halus? Bagi yang pernah tu pasti tahu bagaimana rasa seram sejuk hingga bulu roma meremang. Nak baca surah pun dah terkunci mulut sehingga tak tahu nak buat apa. Seperti kisah yang dikongsikan oleh seorang lelaki ini, dia diganggu di tempat parkir kereta selepas menonton wayang.

Kami boleh katakan jalan cerita lelaki ni memang menakutkan! Boleh bayangkan bagaimana situasi, macam tengok movie pula. Cuba baca pengalaman seram lelaki ini.

 

Terjadi di pusat beli belah terkenal di Johor

 

 

 

Kisah ini telah dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter bernama Dr. Kamarul. Dia ingin menonton wayang di sebuah pusat beli belah di Johor. Biasanya Kamarul akan park kereta berdekatan pintu masuk ke panggung tetapi nasibnya pada hari itu tak berapa baik.

 

Akhirnya dia ambil keputusan untuk parking di tingkat mezzanin, dan ini cerita selanjutnya.

 

 

Perasan ada benda yang memerhati

 

 

Ada tulisan ‘tolong’ di cermin kereta

 

 

‘Tengah aku perhati kereta tu dari jauh, tiba-tiba kereta tu bergoyang..’

 

 

Bayangkan ada orang terperangkap dalam kereta tetapi bila lihat..

 

 

Perasaan ingin tahu semakin membuak

 

 

Cerita apa yang berlaku pada security guard

 

 

Cerita punya cerita, rupa-rupanya..

 

 

Kredit : MyIslam Info. Via – OHBULAN &  Twitter

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , ,

Category: SOSIAL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *