Perbicaraan Zulfarhan Osman Disambung. Adik DEDAH Apa Yang Berlaku Di Mahkamah.

| March 1, 2018 | 0 Comments

Perbicaraan Zulfarhan Osman Disambung. Adik DEDAH Apa Yang Berlaku Di Mahkamah. | MYISLAM INFO – Kematian pelajar Universiti Pertahanan Nasional Malaysia (UPNM), Zulfarhan Osman dalam satu kejadian dipercayai buli masih segar di ingatan.

 

 

Dia dipercayai diseksa dengan seterika wap menjadikan kes berkenaan antara yang paling kejam pernah berlaku di Malaysia.

 

ARTIKEL BERKAITAN PERBICARAAN LEPAS : MENITIS AIR MATA Ayah. Adik Kongsi Detik Pengadilan Perbicaraan Kes Buli Zulfarhan Osman.

 

Masih lagi berduka dengan kehilangan ahli keluarga terdekatnya, adik kepada mangsa, Zulhelmie Idros berkongsi kronologi yang ketika proses perbicaraan berlaku di mahkamah pada Rabu melalui Instastorynya.

 

DUA ORANG LAGI SAKSI DIJEMPUT

 

 

 

Menurut Zul Helmie, dalam perbicaraan yang berlangsung semalam itu, beberapa orang saksi dijemput bagi memberi keterangan sekaligus menguatkan segala bukti yang disertakan sebelum ini.

 

MUKA OKT MASIH TENANG

 

 

Tambah memilukan adalah apabila adik arwah menerangkan muka orang kena tuduh (OKT) masih kelihatan tenang bagaikan tiada apa yang terjadi sebelum ini.

 

DOKTOR KLINIK RAWATAN CUCI LUKA DIBAWA

 

 

SUNGGUH SEDIH BILA MEMBAYANGKAN HARI ITU

 

 

BANYAK CERITA BARU KELUAR

 

 

KEMUSYKILAN TERLINTAS DI FIKIRAN

 

 

Sumber: Zul Helmie Idros

Related Post

Tags: , , , , , ,

Category: JENAYAH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *