Ambil Gambar Kemas & Bersihkan Rumah Pusaka. Selepas Pulang Baru Perasan Ada SESUATU Dalam Gambar.

| March 12, 2018 | 1 Comment

Ambil Gambar Kemas & Bersihkan Rumah Pusaka. Selepas Pulang Baru Perasan Ada SESUATU Dalam Gambar. | MYISLAM INFO – Rumah yang sudah lama tidak dihuni berkemungkinan akan dihuni oleh jin.

 

 

Namun, tidak semua rumah yang dibiarkan kosong menjadi tempat makhluk halus bertandang. Kita harus sentiasa menjaga rumah dari terus sunyi tanpa penghuni.

 

Pengguna Facebook, Norul Suhaida Musa berkongsi pengalaman seram rakannya yang baru selesai mengemas rumah ketinggalan arwah ibu di kampung. Selepas mengemas, dia mendapati sesuatu ‘aneh’ dalam foto yang diambil.

 

SUDAH LAMA TIDAK DIHUNI

 

 

Seorang rakan pulang ke kampung halaman bagi membersihkan kawasan rumah peninggalan arwah ibunya di kampung.

 

Selepas membersihkan sekitar rumah, dia mengambil foto untuk dikongsi bersama adik-beradik yang lain menerusi aplikasi Whatsapp.

 

APA ITU ? 

 

 

Selepas gambar itu dikongsi, adik-beradik ini menegur ‘sesuatu’ dalam foto berkenaan. Seperti jelmaan lembaga hitam yang sedang duduk menghadap dinding.

 

INI SERIUS

 

 

Sehingga hari ini masih menjadi persoalan mengenai kewujudan ‘lembaga’ tersebut di dalam rumah itu. Adik-beradik ini bercadang pulang ke kampung dalam masa terdekat bagi meninjau keadaan rumah berkenaan.

 

 

Kredit : OHBULAN! & Norul Suhaida Musa

Related Post

Tags: , , , , , ,

Category: SERAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *